ERZURUM / AŞKALE - Aşkale İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi

Aşkale İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adres
Aşkale İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi Yeni Mahalle İstanbul Cad. 25500 Aşkale / ERZURUM
Vizyon
Zeka düzeyleri ile yetenekleri yüksek olan öğrencileri bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen, en az bir yabancı dili çok iyi bilen konuşabilen, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, yeni teknolojileri kullanan, yeni bilgiler üreten ve yeni projeler hazırlayabilen, dünya ile yarışan, etkili ve nitelikli, çağdaş demokratik ve laik bireyler olarak topluma kazandırmaktır.
Misyon
Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili,becerili, özgüvenli olmalarını,problemlerin çözümünde bilimsel yöntemi kullanılma gerekliliğini kavramalarını,  Bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmelerini,  Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Derslik :16<
Öğretim Şekli :Normal
09:00-15.40
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
0 - Okulumuzun Lojmanı Bulunmamaktadır.
Yaya olarak ve şahsi araçlarla yapılabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Yerleşim yerinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı lojman bulunmakta olup yine aynı zamanda kiralık konutlarda bulunmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezinde olup,il merkezine uzaklığı 49 km dir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu