ERZURUM / AŞKALE - Aşkale İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şbt

Çok Programlı Anadolu Lisesi nedir, ne demektir, ne anlama geliyor? Çok Programlı Anadolu Lisesi programları, bölümleri nelerdir?

ADALET BÖLÜMÜ

Şbt

Neden Muhasebe ve Finansman Bölümünü Seçmeliyim?

Şbt

Neden Anadolu Bölümünü Seçmeliyim?

Mrt

Öğrencilerimizin Dikkatine! Aşkale İMKB Çok programlı Anadolu Lisesinde,2.dönem 1.yazılı yoklama sınavı başlıyor.Kelebek sistemi uygulanacağı için öğrencilerin oturma planı ve sınav tarihleri duyuru panosuna asılmıştır.Takip ediniz...

Mrt

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı duyuruda, 18 Mart’ta düzenlenecek 2018-MSÜ’ye girecek adaylara, pazar günü saat 10.15´te başlayacak sınav için, saat 10.00´dan sonra sınavın olacağı binalara alınmayacaklarını hatırlattı.

Mrt

Öğrencilerimizin ve Velilerimizin dikkatine!

Ösym 2017-2018 de yapılacak olan TYT sınavında örnek soruları yayınladı

Şbt

OKULUMUZDA 2017-2018 YILI EKİM AYI OLAĞAN OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI.İŞTİRAK EDEN TÜM VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.