ERZURUM / AŞKALE - Aşkale İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adalet Bölümü

Not: 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılından itibaren 9. sınıfa geçen öğrenciler TEOG tercihlerinde okulumuzu tercih edebilirler. 10. sınıfa geçen diğer liselerdeki öğrenciler okulumuza nakillerini aldırarak ADALET ALANINA geçiş yapabilirler.

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Öğretmen-Veli Görüşmesi

Kas

Atatürk´ün ölümünün 77.yılı münasebetiyle ilçemizde  düzenlenen kompozisyon yarışmasında 11-A sınıfı öğrencilerimizden Selinay ÖZTÜRK ´´Ulu Önder Atatürk ´´adlı kompozisyon yazısıyla ilçemizde 1. olmuştur.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

29 EKİM cUMHURİYET BAYRAMI  ETKİNLİKLERİNDE OKULUMUZ 12-A SINIFI ÖĞRENCİLEİNDEN CANSU KIY 3.OLMUŞTUR.ÖĞRENCİMİZİ BU BAŞARISINDAN DOLAYI KUTLUYORUZ.

Ekm

BUGÜN OKULUMUZDA 2015-2016 YILI EKİM AAYI OLAĞAN OKULAİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI.İŞTİRAK EDEN TÜM VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.